Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Същото, конекторите му са като на снимката от предния ми пост.
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• ОК поръчах го,но ще го дам на човек който разбира да го монтира,че аз съм на ВИЕ с кабели и жици.
      П.С само ще му принтирам свалянето на ИЦС-а за да знае последователността и дано се справи.

Comment

• искам да попитам някой слагал ли е на 166 LED крушки на 2-та стоп/габарит и 2-та габарита отзад и как изглежда
        Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Има ли някой колега от Бургас,който може да погледне въпросната от обявата, защото съм от София и е бая далече разстоянието до там, а според продавача забележките са дребни и като цяло е ок всичко, да видим дали си залужава след оглед от някой, който разбира и знае какво да гледа..

http://www.cars.bg/c888139
          164 2.5 TD

Comment

• Днес на тренировките на драга в Сливен колегата Роман даде 15ка За 166 дизел с такъв голям сандък браво
            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Добър вечер колега,колица ли търсиш?
              Alfa Rome 159 1.9 JTDm-2008

Comment

• здравейте колеги искам да си сложа Лед осветление над педалите и над пасажерските крака под жабката та искам да попитам къде мога да го свържа когато пусна габаритите (осветлението по таблото и т.н.) да светят и лед лентичките. някаква схема ако може някой да ми даде или да сподели ако някой го е правил благодаря ви предварително
                Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Принципно трябва да вземеш захранване от регулатора във врътката вляво от волана и по-конкретно от пин 1 на тази букса:

Не знам с каква мощност са led крушките, които искаш да слагаш, но имай впредвид, че ако са с прекалено голяма мощност, съществува опасност да дефектира регулатора, който не е прост реостат а има изходен транзистор, който е с ограничена (не знам, каква) товароспособност.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Принципно трябва да вземеш захранване от регулатора във врътката вляво от волана и по-конкретно от пин 1 на тази букса:

Не знам с каква мощност са led крушките, които искаш да слагаш, но имай впредвид, че ако са с прекалено голяма мощност, съществува опасност да дефектира регулатора, който не е прост реостат а има изходен транзистор, който е с ограничена (не знам, каква) товароспособност.
                    любо лентата е от тези на метър където се продават червена трябват ми само по 1 деление (по 3 диода) демек 6 диода метъра е 4w 60 диода и само 6 диода дефакто са 0.4 w по моята логика

Comment

• Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
                      любо лентата е от тези на метър където се продават червена трябват ми само по 1 деление (по 3 диода) демек 6 диода метъра е 4w 60 диода и само 6 диода дефакто са 0.4 w по моята логика
                      Не би трябвало да изпуши нещо. Връзвай смело

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Не би трябвало да изпуши нещо. Връзвай смело
                        Добре любо ще снимам да видите как е станало

Comment

• Я да попитам и аз. Как се елиминира имобилайзера , искам да си направя обикновен ключ ?
                          Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

• Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                            Я да попитам и аз. Как се елиминира имобилайзера , искам да си направя обикновен ключ ?
                            Трябва да се препрограмира ECU - то за да не търси имобилайзер.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Направи си нов ключ а от старият извади чипа и го залепи със силикон някъде около клемореда Или залепи целият стар ключ някъде вътре в таблото около клемореда
                              ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                                Направи си нов ключ а от старият извади чипа и го залепи със силикон някъде около клемореда Или залепи целият стар ключ някъде вътре в таблото около клемореда
                                може да го лепне на интериораната пластмаса (долната) под патрона

Comment

Working...
                                X